Ekspertene har rett i at Jude Bellingham løfter sine lagkamerater

Manchester United jobber intenst for å få til en forhåndsavtale for det som må være Englands største talent 19 år gamle Jude Bellingham. Ideen er å lande en avtale for neste sommer slik at verken Real Madrid eller Liverpool han komme dem i forkjøpet slik de har flere ganger den siste tiden.

Selv om Jude Bellingham bare er 19 år gammel, har han allerede spilt 134 kamper på elitenivå. Dortmund-midtbanespilleren har også 15 landskamper med England på merittlisten.

Det er dermed ikke vanskelig å forstå den store interessen som er rundt 19-åringen. – Med det skjer ikke i sommer!. «Det eneste jeg tenker på i fremtiden er neste kamp med Borussia Dortmund. Jeg gleder meg allerede til neste sesong, og jeg kan ikke vente til den starter. Jeg skal være her neste sesong» sa Bellingham til Ruhr Nachrichten i begynnelsen av mai.

Les: Emil Bohinen fikk langtidskontrakt etter å ha berget plassen i Serie A

Tyske Bild melder at Borussia Dortmund ikke vil vurdere noen bud under 120 millioner euro, for Bellingham neste sommer. Dortmund er villig å selge i 2023, Manchester United har i samtaler med den tyske storklubben foreslått at de gjør en forhåndsavtale på prisen de ønsker pluss at de allerede nå betaler en signeringsbonus for klubben på 100 millioner kroner.

Gutta på pengesekken i Manchester United er lettet over at prisen så langt bare ser ut til å være rett over en milliard, de så for seg at prisen lett ville komme opp mot 2 milliarder.

SE DE BESTE SCORINGENE TIL BELLINGHAM 2021/22:

Les: Landet i Italia: – Jeg er så glad

Jude Bellingham som har kontrakt med Dortmund frem til sommeren 2025 var i 2020 nær en overgang til Old Trafford, men ble mer imponert over opplegget og mulighetene i Bundesliga. – Det store spørsmålet blir om Manchester United klarer å løfte seg til Champions League kvalifisering. Englands største talent kan ikke spille for en klubb som befinner seg midt på tabellen.