De Jong.

I sommer, etter Erik ten Hag ble manager for Manchester United var det en selvfølge at en av hans spillere fra Ajax-tiden ville komme løpende etter bare han plystret. – Men slik gikk det som kjent ikke. Selv om Barcelona og Manchester United ble enige om en gigantavtale satte den nederlandske midtbanespilleren seg grundig på bakbeina og ble værende på Camp Nou til tross for at hans sjefer tryglet og ba om at han skulle dra.

Overgangsvinduet stengte og Frenkie de Jong ble værende i Catalonia.

Les: Der kom den: Beste manager i Premier League

Nå tar overgangssagaen mellom Manchester United og Frenkie de Jong en ny dreining det til tross for uttalelse nylig til Daily Mirror: «Jeg har alltid ønsket å bli i Barcelona og det er derfor jeg satt stille i sommer»

Men Manchester United ser ikke ut til å ha gitt opp håpet.

Ifølge ESPN er 25-åringen fortsatt inne i klubbens overgangsplaner og det er fullt mulig at klubben kommer med et nytt bud. Hovedtrener Erik ten Hag skal ikke ha blitt avskrekket av de Jongs uttalelse og det sies at det er en følelse i United at Frenkie de Jong kan forlate Barcelona i fremtiden.

I tillegg til de Jong trekker ESPN også frem Dortmunds Jude Bellingham som en «sentral del» av Manchester Uniteds overgangsplaner neste sommer.

LES: Ny målmaskin på vei til Chelsea – medisinsk sjekk ble gjennomført i september