Ten Hag. (foto: united, twitter)

Lovende preseason, så to katastrofalt dårlige Premier League-kamper. Etter dette har Erik ten Hag styrt showet hos Man United.

Det har vært så mye vingling på Old Trafford at forståsegpåere og synsere tar tak i minste svakhetstegn hos den fortsatt ferske United-manageren, for å trekke konklusjonen: «Dette går til fotball-helvete for de røde djevlene – igjen».

På fredag ble nederlenderen kåret til Månedens Manager i Premier League for september. United-manageren var nominert sammen med Tottenhams Conte og Bournemouths supervikar Gary O’Nei.

For den tidligere Ajax-treneren betyr dette sikkert null og niks, han har et større prosjekt på gang enn å bli klappet på skulderen og avbildet. For klubben og ikke minst supporterne er dette likevel en viktig anerkjennelse som gir håp om at Erik ten Hag er rett mann på rett sted – til rett tid.

Vi gratulerer.

LES: Ny målmaskin på vei til Chelsea – medisinsk sjekk ble gjennomført i september

Det ble sikkert feiret med scones og te i Man United-leiren, fem minutter senere var alt fokuset rettet mot søndagens byderby, Ten Hags første. Ekstra deilig for supporterne er det å vite at de også har Månedens Spiller i Marcus Rashford.