Kanskje Ratcliffe burde ha tatt seg en urtete med Ronaldo... (foto: Ratcliffe)

Manchester United sikk sitt bud på Lilles midtstopper Leny Yoro akseptert til tross for at spilleren kun ønsker å bli med Real Madrid. – Midtstopperposisjonen er fokus på Old Trafford dette denne sommeren. Raphael Varane har sluttet via free agency og nærmer seg en overgang til det nyopprykkede Serie A-laget Como. Harry Maguire er som vanlig lagt ut for salg, mens fremtiden til Victor Lindelofs også er usikker.

Minst en og trolig flere nye midtstoppere skal på plass, de to målene Manchester United prioriterer er Jarrad Branthwaite og Matthijs De Ligt.

Les: 60 000 fans vil stoppe Manchester United overgang

Man Utd har inngått avtale med De Ligt. Bayern er åpne for å selge for 50 millioner euro eller mer, men de har gått kraftig motstand fra fansen.

Manchester United la et forbedret andre bud på Everton-esset mandag. Budet var verdt 50 millioner pund (45 millioner pund pluss 5 millioner pund i tillegg), men ble raskt avvist av Everton. The Toffees bruker overgangene til Wesley Fofana (Chelsea) og Josko Gvardiol (Manchester City) som referansepunkter. Begge spillerne ble solgt for 75 millioner pund pluss.

Sir Jim Ratcliffe insisterer på at de ikke vil betale for mye for Branthwaite, likevel jobbes det med et tredje bud.

David Ornstein har tidligere bekreftet at både United og Liverpool aktivt har forfulgt Lille-esset Leny Yoro. 18-åringen blir ansett som et generasjonstalent og er allerede en fast startende i Ligue 1. Yoros nåværende kontrakt med Lille går ut neste sommer, og som sådan er Lille åpne for å tjene penger mens de fortsatt kan i det gjeldende vinduet.

Lille har satt prisen til 60 millioner euro, mens ulike rapporter har uttalt at Real Madrid – klubben som Yoro er fiksert på å bli med – bare er villig til å gå så høyt som 40 millioner euro. Transfermarkt mener at verdien slik det står nå er 50 millioner euro.

Les på Popidol: Gladiator II-traileren har kommet og den ser utrolig ut

Det antas at Real Madrid har fremskyndet jakten de siste dagene og er optimistiske med tanke på å avslutte en avtale «snart».

LaLiga- og Champions League-vinnerne er håpefulle om å sikre en avtale til en lavere pris og regner med at Yoro ønsker å bli med Los Blancos og ingen andre. Men ifølge ferske rapporter fra Frankrike har Lille andre ideer.

Lille aksepterer Manchester Uniteds bud på Leny Yoro
Den franske reporteren Nabil Djellit ledet an da han avslører at Lille har godtatt et bud fra Man Utd som er langt over alt Real Madrid er klare til å betale.

Journalisten uttalte til X: «Manchester United har gitt Leny Yoro et skriftlig tilbud på €50 millioner og bonuser. Akseptert av Lille.

«Det er klart overlegent Real Madrids forslag, langt fra å ha fullført avtalen. Spillerens prioritet er fortsatt Real, men Manchester United presser på.

Overgangsguru Fabrizio Romano bekreftet senere at Lille har akseptert Uniteds bud på Yoro.

Man Utd å ha et bud akseptert er utvilsomt en positiv utvikling for klubben, men det betyr på ingen måte at Yoro er på vei til Old Trafford.

Les på Engelske klubber: Gir svært misfornøyd Liverpool-spiller en ny mulighet

Som Nabil Djellit bekreftet, har Yoro bare øyne for Real Madrid og tidligere rapporter hevdet at de er den eneste klubben han vil forlate Lille for. Den franske klubben kan ikke tvinge Yoro til å slutte seg til Man Utd hvis han ikke vil.

Som sådan ligger det nå på Man Utd å overbevise Yoro om at de er en klubb det er verdt å signere for.

Selvfølgelig vil Yoro-trekket bare være relevant for Man Utd hvis deres forventede tredje bud på Branthwaite blir avvist. Det er TEAMtalks forståelse av at Branthwaite og De Ligt fortsatt er mål nr. 1 og 2 i midtstopperposisjonen.

Hvis United og Everton kommer til enighet om avgiften, vil det være Branthwaite og De Ligt som blir hentet til Old Trafford og Yoro-flyttingen vil bli avbrutt, til stor lettelse for Real Madrid.

United har også bevegelser i andre posisjoner i pipelinen, med Manuel Ugarte (PSG) og Joshua Zirkzee (Bologna) på agendaen.

Prøv som de kan, det wDet virker svært usannsynlig at Man Utd ville ha råd til Ugarte, Zirkzee pluss alle tre Branthwaite, De Ligt og Yoro i samme vindu.