Serhou Guirassy on fire. (foto: Suttgart)

Serhou Guirassy satte i gang i et voldsomt tempo med scoringer fra start i Bundesliga forrige sesong. Stuttgart hadde så vidt reddet seg fra nedrykk, ingenting bar preg om dette da Sebastian Hoeness pisket Suttgart-spillerne i angrep med Guirassy som nådeløs avslutter. I vinter jobbet flere storklubber i England med å utnytte utkjøpsklausulen på rundt 20 millioner euro, men Guirassy valgte (klokelig) å fullføre sesongen, som endte med andreplass på bundesliga-tabellen og andreplass på toppscorerlista bak Kane. Denne uken er 28-åringen klar for den store overgangen.

I sommer har Stuttgarts sportsdirektør ganske oppgitt fortalt han har problem med få de beste spillerne til å takke nei til tredobling i lønn hos andre klubber. Forrige uke bekreftet sportsdirektør Fabian Wohlgemuth at Guirassy ikke dukker opp på treningsfeltet for kommende sesong.

LES: Viser Manchester United hvem som er bossen på overgangsmarkedet

På tirsdag meldte tyske Sky Sports at Borussia Dortmund hadde blitt enig med Stuttgart, ikke mange timene senere landet Guirassy i Dortmund.

Her ventet medisinsk test før signering av fireårskontrakt.

Borussia Dortmund har dermed sikret seg bundesligas nest råeste toppscorer, som hamret inn 15 flere scoringer enn Dortmunds toppscorer Donyell Malens 13.

F7: Lett å se hvorfor den stjernespekkede F1 filmen med Brad Pitt koster over 3 milliarder å lage

Dette har potensiale til å bli en av sommerens største signeringer i Bundesliga. Vi gratulerer!

Alt du trenger å vite: Nederland – England