Casemiro

Manchester United tilbyr en svimlende femårskontrakt til Real Madrids midtbanespiller Casemiro. – Bærebjelken i Real Madrid vil bli den nest best betalte spilleren på Old Trafford.

Samtidig som Erik ten Hag er «hjemme» og forbereder seg til mandagens bunnkamp mot Liverpool, (Manchester United er helt sist etter to strake tap og Liverpool på 12.plass etter to uavgjort) er flere direktører på plass i den spanske hovedstaden for å lange en avtale med Real Madrid.

Casemiro har allerede fem Champions League seiere i lomma, så det er ikke krise for han å vente et per år med nye pokaler så lenge bankkontoen fylles kraftig opp.

Les: Endelig bekrefter Sir Jim Ratcliffe han ønsker å kjøpe Manchester United

Pakken som 30 åringen nå tilbys er enorm. Marca melder at Manchester United har tilbudt å nesten doble lønna fra dagens 216 000 euro i uken til 400 000 euro. 1,04 milliarder i løpet av fem år!.

– Det ville gjøre ham nummer to etter Cristiano Ronaldo.

Ikke så farlig med Champions League – Vet et slikt tilbud bare kommer en gang i livet!

Casemiro vet at ingen kommer til å være like desperate som Manchester United er akkurat nå, med stor sannsynlighet vil han ikke få et slik tilbud igjen. Casemiro skal ha informert Real Madrid-president Florentino Perez om Uniteds tilnærming på onsdag.

Mens Perez gjentok at Real ønsker å beholde brasilianeren, vil de ikke stå i veien for ham hvis et passende tilbud blir gitt. Passende skal være 70 millioner euro i følge de som sitter nært på klubben. Real Madrid vil tjene godt på Casemiro – som kostet bare 6 millioner euro i 2013 – med styrket økonomi og gi dem mye mer spillerom med hensyn til La Ligas strenge Financial Fair Play-regler.

Les: Glazer familien har tappet Manchester United for vanvittige summer