Er søkkrik, men hater å bruke et pund ekstra som ikke settes i arbeid. (foto: Ratcliffe)

Det er enorme forventninger til Sir Jim Ratcliffes ledelse hos Manchester United. Storbritannias rikeste skal investere, i motsetning til Glazer Boys sin «tømming av klubbkassa» og manglende investeringer. Det er likevel verdt å merke seg at det foregår noe hos Ratcliffes andre klubb, Nice, som bør uro United-supporterne litt.

Manchester United må og skal ha stabilitet. Stabilitet kommer når en Jürgen Klopp, Pep Guardiola eller Mikel Arteta får tålmodighet og tillit til å bygge et spill og tropp som gir kontinuitet. I post Ferguson-perioden siden 2013 har vi hos Man United sett Moyes, Van de Gaal, Mourinho, Solskjær og Rangnick komme og gå. Ingen blir overrasket hvis også Erik ten Hag takkes for innsatsen og forlater Old Trafford i sommer.

LES: Atlético Madrid tror de kan slippe unna med småpenger for La Ligas toppscorer

Det er derfor essensielt for Manchester United å skape fundamentet i hele organisasjonen som gir trenerteamet mulighet til å utvikle spillet og troppen over lengre tid. Da er det en tankevekker det som har vært situasjonen i Ratcliffes franske klubb, Nice.

Engelskmannen og INEOS tok over eierskapet av Ligue 1-klubben i 2019, siden dette har det vært mildt sagt hyppig utskifting av trenere. På onsdag kom bekreftelse på at dagens Nice-trener Farioli har signert med Ajax etter å ha ledet Nice til en godkjent 5. plass i Ligue 1.

F7: Manchester United gjør en kjempebrøler!

Dette betyr at på Ratcliffes vakt har det vært seks Nice-trenere på fem år. Om trenere blir sparket eller velger å forlate klubben, det sier uansett en god del om situasjonen i klubben.

Hmm.