Alexander Sørloth (foto: Villareal)

Siden den nederlanske spissen og rapperen Memphis Depay kom til Atlético Madrid fra Barcelona i januar 2023, har han scoret 13 mål og to assist på 40 kamper. Han fått rikelig med spilletid i den rødhvite trøya når han har vært skadefri, men nå er det overraskende slutt.

Det ble kommunisert fra Atlético Madrid at 30 åringen hadde signert en kontrakt ut 2025, men nå ifølge Relevo var det siste året et opsjonsår. – Kontrakten går ut på dato om noen få dager og den exiten har Memphis Depay tenkt å ta.

Les: Mauricio Pochettino har ikke fallskjermen fra Chelsea på konto engang før gigantene ringer

Atlético Madrid har en lang liste for sommeren! – To midtstoppere, en midtbanespiller (eller to) og en spiss som skiller seg ut.

Nå går de etter La Liga sin toppscorer, Alexander Sørloth etter at de har fått føle den norske spissen sine målscoringsevner på kroppen. Sørloth har scoret mot Atlético Madrid også, men det som skal ha virkelig vekket interessen til manager Diego Simeone er vårsesongen som ble toppet i siste serierunde da den 28 år gamle spissen banket inn 4 – fire mål mot Real Madrid.

I fjor sommer signerte Sørloth for Villarreal for rundt 10 millioner euro og ønsker Atlético Madrid i følge Marca en overgang verdt 35 millioner euro, omtrent 10 millioner euro under utkjøpsklausulen. – Begge deler er småpenger. En toppscorer i La Liga er verdt minst en milliard. Transfermarkt på siste oppdatering 21.mars mener verdien er 20 millioner euro, den neste oppdateringen blir bedre.

Les på F7: Manchester United gjør en kjempebrøler!

Vent å se, flere kommer på banen, garantert.

Les: Memphis Depay ender opp som hos Manchester United og Barcelona