Tommy Møller Nielsen har vært trener selv for mange klubber i Norden, siden 2016 har han vært speider for Manchester United

Akkurat nå er serielederen Bodø/Glimt på besøk hos et Sandefjord lag som desperat trenger poeng, slik det ser ut etter snart ferdigspilt første omgang kommer de ikke til å få det i dag. (Bodø/Glimt leder 1 – 0 og har det meste av spillet)

Oppdatert etter kampslutt: Bodø/Glimt hentet tre poeng og vant 2 – 1. – Ledelsen til Bodø/Glimt i Eliteserien bare fortsetter å øke etter at Molde er inne i en dårlig periode. Etter 14 kamper har de 38 poeng, syv poeng foran Molde som har en kamp mer bak seg.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har flere ganger skrytt av lagets speidere, og dermed også dansken Tommy Møller Nielsen som i følge Eurosport nå sitter og noterer.

Les: Sky Sports: Chris Smalling har rykket opp som toppmål

Jens Petter Hauge er bare 20 år gammel, men spiller klokt som en gammel mann i en ekstremt trent kropp. Bodø/Glimt kan takke sin venstrekant for mye av kreativiteten vi ser i laget. – Spesielt i oppbyggingen av et angrep får vi se Hauge sine meget kreative stunts.

I begynnelsen av den utsatte sesongen fikk vi til stadighet høre at en overgang til belgiske Cercle Brugge var rett rundt hjørnet, men det ble alt for gøy å være med på suksessen til Bodø/Glimt. – Dessuten det å hoppe av et tog i full fart mot et mesterskap blir bare dumt.

Vi tror vi vet hva Jens Petter Hauge kommer til å velge hvis det kommer til det, en brygge i Belgia eller en av verdens største klubber.

Les: Følger etter Vertonghen, Everton, Waldschmidt og Pedrinho