Robin Le Normand har lenge vært i kikkerten til Arsenal og nå tiltrekker forsvareren seg også interesse fra andre Premier League-giganter.

Real Sociedad forsvareren blir nok en gang knyttet til en overgang. Den franskfødte spanjolen har fremstått som en av La Ligas mest solide forsvarsspillere de siste sesongene, og han ble behørig belønnet med sin første innkalling til Spania i sommer. – Robin Le Normand har vært med å sørge for at Norge, ikke har fått inn et eneste mål mot Spania i EM-kvalifiseringen.

Les: Newcastles toppmål for å erstatte Sandro Tonali kommer ikke billig

Le Normand har samlet rundt seg et forsvar som har vært grunnlaget for Real Sociedads fantastiske suksess i det siste.

Ifølge Fabrizio Romano har 26-åringen en frigjøringsklausul på 50 millioner euro, noe som gjør ham til et relativt oppnåelig mål for Europas og Englands elitelag.

Real Sociedad ligger på femte i La Liga og topper i Champions League-gruppe D foran Inter, Salzburg og Benfica. De hvite blå er en av kontinentets mest spennende lag for øyeblikket, og Le Normand er en av deres stjerneutøvere.

Ikke overraskende er Arsenal mangeårige beundrere av ham, men nå er flere Premier League-giganter klare til å gå inn i kampen.

Det opplyser TEAMtalk, som skriver at Manchester United og Liverpool nå har meldt interesse for spanjolen. Premier League-gigantene er imponert over det de har sett fra ham i det som er hans debutsesong i Champions League.

Les: Forlater Manchester United når Sir Jim Ratcliffe kjøper seg inn

De to rivalene er begge i markedet for en forsvarer. I løpet av sommeren ble Liverpool sagt å lete etter en ung, venstrebeint midtstopper i Europa, og selv om Le Normand verken er spesielt ung eller venstrebeint, er det ikke vanskelig å se hvorfor de røde skulle være interessert i å sikre hans tjenester gitt. hans imponerende form og beste alder.

Når det gjelder Man Utd, er de klare til å legge til kvalitetsdybde som er i stand til å dekke for – eller erstatte – den ofte skadede Raphael Varane, med Lisandro Martinez som også pleier en alvorlig lidelse. De røde djevlenes planer kan imidlertid endres – om enn sannsynligvis bare for januar – hvis Erik ten Hag fortsetter å velge Harry Maguire og hvis den tidligere klubbkapteinen fortsetter å prestere bra.