João Gomes ønsker seg til Anfield Road. Så gjenstår det å se om drømmen går i oppfyllelse.

Den 21 år gamle brasilianske midtbanespilleren Joao Gomes er den ultimate ledertypen som allerede i en ung alder viser en smarthet i posisjonering og pasninger som minner om Arsenal kaptein Martin Ødegaard.

Både Liverpool og Manchester United er på utkikk etter en ledertype på midtbanen og det unge talentet, som enda ikke har fått noen seniorlandkamper for Brasil passer bra inn planene både til Klopp og Ten Hag.

Joao Gomes var et tidlig talent for Flamengo, men fikk kritikk for å ikke være fysisk nok. I tillegg til å bare være 176 cm var han inntil et par sesonger siden ganske spinkel. – Han ble sist sesong vurdert som for «lett» av Real Madrid akkurat som Martin Ødegaard. – De som kjenner Joao Gomes sier han har «arvet» treningsdisiplinen av Cristiano Ronaldo, men ikke stjernenykkene.

Les: Gidder ikke forlenge med Leicester i krise, allerede enig med Atlético Madrid

Calciomercato skriver at det går mot en budkamp mellom Manchester United og Liverpool som begge ønsker seg en overgang så snart vinduet åpner i januar. – Joao Gomes som har kontrakt ut 2025 er av Transfermarkt verdsatt til 10 millioner euro. Det blir definitivt ikke salgssummen.

Les: Lykkes ikke signere Douglas Luiz, nå går Arsenal etter en som er enda bedre