Det var trolig bekmørkt stemning hjemme hos Sander Berge etter at sommervinduet smalt igjen uten at noen av Premier League klubbene som var interessert var villige til å strekke seg langt nok til å lande en avtale med Sheffield United.

Den norske defensive midtbanespilleren fikk nå valget mellom å bli og spille for Sheffield United eller gå til en av de mindre ligaene som fortsatt hadde et åpent overgangsvindu.

Les: Gidder ikke forlenge med Leicester i krise, allerede enig med Atlético Madrid

Det å bli har vist seg å ikke være så ille likevel.

Sander Berge leverer så det holder på banen og er i ferd med vinne over både fans «og seg selv» . Sheffield United leder Championship med tre poeng over Norwich etter 2-0-seier over Preston.

Sheffield United har tatt 23 av 30 mulige poeng. På veien har Berge spilt en viktig rolle på midtbanen. Han har notert seg for tre mål og tre assist hittil i høst. – Ikke dårlig for en som «aldri» fant mål de første årene av sin karriere.

Sheffield United ledet allerede 1 – 0 da Berge utnyttet en forsvarsfeil og spilte videre til Oli McBurnie. Skotten satte inn sitt fjerde mål for sesongen.

Iliman Ndiaye sendte Sheffield United i ledelsen fem minutter før pause i Preston.

Norwich ble holdt til 1-1 hjemme mot formsvake West Bromwich. Dermed er laget tre poeng bak tabelltoppen.

Les: Lykkes ikke signere Douglas Luiz, nå går Arsenal etter en som er enda bedre

Sander Berge som for bare noen få uker siden ønsket å komme seg videre så fort som mulig, helst allerede i vintervinduet synes ikke det er så viktig lenger. Den gode formen og stemningen i laget gjør at Sander Berge er i ferd med å snu.

Stefan Johansen bidro i 78 minutter før Queens Park Rangers-kapteinen ble byttet ut i 0-0-kampen mot Stoke. London-klubben er på 6.-plass med 15 poeng.

Reading inntok 3.-plassen på 18 poeng med borteseier over Wigan lørdag. Tom Ince ble matchvinner etter hvilen. Noen minutter før målet ble Thelo Aasgaard erstattet på Wigans midtbane.