Marcel Sabitzer

Den østerrikske landslagsspilleren Marcel Sabitzer var i praksis på overskuddslageret til Bayern München da han i vinter ble hentet inn som en kriseløsning til Old Trafford. – En låneavtale ut sesongen uten kjøpsklausul.

Det var ingen intensjon fra Manchester United sin side å gjøre låneavtalen om til en permament løsning. I forhandlingene om låneavtalen i vinter signaliserte Bayern München at hvis de fikk tilbake de 13,7 millioner pundene de betalte til RB Leipzig i 2021 var et salg aktuelt.

Les: João Félix drar hjem med halen mellom beina

Marcel Sabitzer har levert og blitt et verdifullt medlem av troppen til Erik ten Hag, det er hans allsidighet som i tillegg til å være stabilt god som har imponert.

Manchester United har snudd og skal nå ønske å beholde Marcel Sabitzer, men er lettere sjokkert over den nye prislappen. – De skulle tatt dealen som lå på bordet i vinter!

Manchester United hadde håpet å forsegle en avtale for rundt 10 millioner pund og de tyske mesterne ville kreve tilsvarende de 13,7 millioner pund. – En avstand som sikkert kunne løses i forhandlinger, men Bayern har siden i vinter også endret holdning og krever nå 20 millioner pund, minst.

90min skriver at Manchester United og Bayern Münchens verdivurderinger av Sabitzer er såpass langt fra hverandre og at en deal om en permanent overgang kan falle igjennom.

LES: Enrique i samtaler om å ta over en av Europas mest spennende klubber