Som du kan se var den argentinske superstjernen med på lanseringsbilde av den nye PSG drakten

L’Equipe forventer «Et farvel uten tårer» når Lionel Messi spiller sin siste kamp i PSGs trøye denne helgen. Men avisen legger også til ny informasjon om argentineren. Paris Saint-germain har vunnet Ligue 1 begge årene med Lionel Messi, men har ikke oppnådd det ultlimate målet. – Å vinne Champions League.

1 milliard euro over to år!

Saudi-Arabia er fortsatt det eneste konkrete tilbudet, lønna på vanvittige 12 milliarder over to år er ikke nødvendigvis fristende nok. Som familie er Messis nølende med å flytte til Midtøsten og et av verdens verste diktaturer. De har fått med seg hvordan kjæresten til Cristiano Ronaldo vantrives og hvordan familien så snart det er fri drar til Spania.

Lionel Messi ønsker å fortsette å spille i Europa og helst i Barcelona, ​​men klubben som fortsatt har en gjeld på 1,3 milliarder euro har ikke klart å skaffe nødvendig økonomi til å komme med et forpliktende tilbud. La Liga har enda ikke godkjent Barcelona sin nye økonomiske plan.

Les: Manchester United og Bayern München er langt fra enige

L’Equipe kommer med informasjon som er mildt sagt overraskende. I noen dager nå har Barça jobbet for fullt med en plan B: et samarbeid med Inter Miami, hvor Manchester United legende David Beckham er medeier. MLS-klubben har lenge også flørtet med Messi. – De har svært god økonomi og fortsatt mulighet til å «overbetale» et par stjerner til uten å bryte MLS sine økonomiske regler.

Dette er planen: Inter Miami signerer Messi, men låner ham til Barça i mellom seks til atten måneder. På denne måten kan Messi få en avslutning i klubben i sitt hjerte. I tillegg mulig spill på høyt europeisk nivå frem til Copa America 2024, før selve flyttingen til USA.

Uansett var Messi inkludert på lanseringsbildene til PSGs nye hjemmetrøye i morges. – Så hvem vet, kanskje Lionel Messi overrasker alle akkurat som Kylian Mbappe gjorde i fjor sommer og blir værende i den franske hovedstaden.

Les: Klopp har funnet en midtbanespiller fra «årets lag» han elsker