Hadde vel strengt tatt ikke lyst til å spille for Chelsea.. (foto: chelsea, twitter)

I januar landet den portugisiske superstjernen João Félix på Stamford Brigde på svært kostbar låneavtale på seks måneder. – Det var ingen kjøpsopsjon i låneavtalen, men det lå i kortene at Chelsea og Atletico Madrid skulle forhandle frem et kjøp.

Atletico Madrid ønsker å kvitte seg med sin dyreste investering ever, men skal ha seg godt betalt. De siste månedene har ryktene gått i London om at Chelsea sterkt vurderer å forhandle seg til en permanent overgang for Felix og spilleren selv ønsket desperat å komme seg unna manager Diego Simeone.

Det kommer ikke til å skje!

LES: Enrique i samtaler om å ta over en av Europas mest spennende klubber

Atletico Madrid-president Enrique Cerezo har bekreftet at Chelsea ikke planlegger å forfølge en permanent avtale for den utlånte spissen Joao Felix.

Felix kom til Chelsea i januar på en kostbar seks-måneders låneavtale som ikke inkluderte en opsjon på kjøp, men klubbens tjenestemenn hadde vært i forhandlinger med Atletico for å bestemme kostnadene for en permanent overgang.

Disse samtalene begynte imidlertid mens Graham Potter hadde ansvaret, og med Mauricio Pochettino på plass, har situasjonen endret seg, og det er argentineren som har tatt den siste samtalen om Felixs fremtid. – Det er bare en boss over spillermarkedet på Stamford Bridge fremover og det er ikke eier Todd Boehly.

I Todd Boehly sin «regjeringsperiode» har Chelsea brukt 7 milliarder på spillerkjøp. – De landet på 12.plass i denne sesongen, så det gjør egentlig ikke noe om de blir stengt ute fra spill i Europa grunnet overforbruk.

«Sannheten er at jeg ikke kan fortelle deg planen med Joao,» sa Cerezo. «Det er nyheten vi fikk i går, at den nye treneren ikke regner med ham for Chelsea.

LES OGSÅ: Matchvinner på lørdag, langtidskontrakt på tirsdag

«Vi har ikke noe planlagt ennå, Joao er en Atletico-spiller nå.»

Felix har snakket åpent om sitt ønske om å forbli på Stamford Bridge utover denne sommeren, men ser nå ut til å returnere til Atletico, og avsluttet sitt opphold i England med fire mål på 20 kamper for Chelsea.

23-åringen forblir under kontrakt med Atletico til 2027, og Chelsea har alltid vært bekymret for kostnadene for en potensiell avtale, og på Pochettinos forespørsel har han nå forlatt planene om å forfølge en permanent overgang.

Chelsea har allerede avsluttet signeringen av Christopher Nkunku fra RB Leipzig og vil ønske både Malo Gusto og Levi Colwill velkommen tilbake fra sine respektive låneavtaler ettersom Pochettinos lag fortsetter å vokse.

Det har også vært samtaler om Sporting CP-midtbanespiller Manuel Ugarte, mens Brightons Moises Caicedo og West Hams Declan Rice også er av interesse.