Møtes ikke på Old Trafford

Kan hjelpe midtbaneeleganten tilbake på landslaget

Manchester United vurderer å by på Leicesters midtbanespiller James Maddison, men vil få sterk konkurranse fra andre Premier League-klubber.

Maddison kan være på vei bort fra Leicester som sliter i bunnen av Premier League denne sesongen. Maddison har hatt noen imponerende år for Leicester, inkludert denne sesongen, men ikke nok til å imponere Gareth Southgate for en plass i England-troppen.

Linket til Tottenham: – Han er på nivå med De Bruyne

En overgang til en større klubb kan være nødvendig for at Maddison endelig skal sementere en fast plass på det engelske landslaget, og ifølge Fichajes er Manchester United interessert i å signere den offensive midtbanespilleren. Men Ten Hag vil får konkurranse fra Newcastle og Tottenham.

Bytter Maddison ut King Power Stadium til fordel for St James Park eller Old Trafford?. (foto: leicester, twitter)

Maddison har vist i løpet av sin tid i Leicester at han har allsidigheten til å spille i flere posisjoner. Hans favorittposisjon gjennom årene har vært nummer ti, men ikke mange lag spiller en formasjon som bruker en nummer ti, så han måtte tilpasse seg.

Maddison har spilt i en litt dypere midtbanerolle for Leicester og har også blitt brukt på kanten, slik at han kan drive inn i sin foretrukne sentrale rolle.

En overgang til Manchester United kan bety at han får spille mer sentralt, men få konkurranse fra spillere som Christian Eriksen og Bruno Fernandes. Ten Hag skal visstnok se på Maddison som et alternativ om Frenkie de Jong ikke kommer neste år heller.