Edwin van der Sar og Marc Overmars før februar 2022.

I løpet av sine seks år på Old Trafford ble den nederlandske keeperen Edwin van der Sar en ekte klubblengende. – En strafferedning mot Manchester City den 5. mai 2007 sørget effektivt for at Manchester United vant sin femtende Premier League titten og for Edwin van der Sar sin legendestatus.

Han er nå den som bestemmer nesten alt i Ajax, han var i fjor øverst på Manchester United sin ønskeliste som sportsdirektør, men han takket nei fordi han ikke følte seg ferdig med sitt prosjekt for den nederlandske seriemesteren.

Les: Barcelona og Newcastle i kamp om spissen som hamrer inn mål

Skrikende behov for en ny keeper

Ajax keeper Maarten Stekelenburg er 39 år gammel og nærmer seg en slutten på sin aktive karriere, dette samtidig som Andre Onana ikke er i nærheten av å forlenge sin kontrakt som går ut etter sesongen. Edwin van der Sar har som alle oss andre lagt merke til at Manchester Uniteds førstekeeper David de Gea har med strålende prestasjoner blitt det absolutte førstevalget.

Dette samtidig som 24 år gamle Dean Henderson ville vært en soleklar førstekeeper på nesten alle lag i verden, han er en fantastisk keeper som ikke lenger kan vente. – De fleste eksperter forventer en overgang raskt kanskje allerede i junar.

Manchester Evening News melder at Ajax er svært interessert i Manchester United-keeperen og at kontakt er tatt, de skriver ikke noe om det dreier seg om utleie eller kjøp.

Les: 18-åringen Bellingham må ut med 400 000,-