Mason Greenwood. (foto: Getafe, x)

Manchester United har ennå ikke bekreftet om Mason Greenwood blir solgt denne sommeren, men sterke krefter har startet arbeidet med å få til et bytte som kan føre til at en av Serie A sine topptalenter flytter til Old Trafford.

22 åringen som var «fremtiden» til Manchester United i mange år er for tiden på lån hos den spanske klubben Getafe, etter å ha meldt overgang i de siste timene av sommerens overgangsvindu.

Les: Liverpool vil ikke forlenge, eller ydmyke ved å tilby lavere lønn

Greenwood ble suspendert av United i januar 2022 etter å ha blitt arrestert og senere siktet for voldtektsforsøk, deltagelse i kontrollerende og tvangsmessig oppførsel og overgrep. Alle siktelser mot ham ble henlagt i februar i fjor etter at sentrale vitner trakk seg engasjement i saken og nytt materiale kom frem under politiets etterforskning. Greenwood benektet alle anklager mot ham.

Hans eksisterende avtale med Manchester United utløper ved slutten av sesongen 2024/25, selv om Premier League-klubben har en opsjon på et ekstra år.

Sir Jim Ratcliffe utelukker ikke en retur for Greenwood, er det allment forventet at Manchester United går for et salg til sommeren.

Flere europeiske toppklubber er interessert i å signere den engelske landslagsspilleren, som har scoret åtte mål og levert fem assist på lån hos Getafe. En overgang til Juventus har nå dukket opp som en mulighet.

Ifølge Gazzetta dello Sport vil Juventus være villig til å inkludere forsvarer Gleison Bremer i en potensiell bytteavtale. Som de skriver Greenwood pluss cash.! Vi vet fra før at Juventus alltid trekker det lengste strået i dealer med Manchester United.

Midtforsvarer Bremer kom til Juventus fra Torino i 2022 og signerte i desember en kontraktsforlengelse til 2028.

En av de høyest rangerte forsvarsspillerne i Italia, Bremer skal ha «dominert» Cristiano Ronaldo en gang i en kamp for Torino mot Juventus i 2022 – og overbeviste Serie A-gigantene om å signere ham fra sine rivaler på tvers av byen.

Han har spilt 31 ligakamper for Juventus denne sesongen og tiltrekker seg nå interesse fra flere klubber.

Chelsea og Tottenham også er ivrige etter den 27 år gamle forsvarsspilleren, som har spilt tre ganger for det brasilianske landslaget.

Les på F7: Quentin Tarantino skroter «The Movie Critic» som sin siste film