Hector Bellerin da han bar den rødhvite drakta.

I helgen spilte Wrexham seg igjen til opprykk. Det andre på to sesonger etter at Ryan Reynolds og Hollywood-kompis kjøpte seg inn som eiere i amatørklubben. Tidligere Arsenal-stjerne Bellerin (239 kamper) kjøpte seg inn i Forest Green Rovers i 2020 og har hatt en tilsvarende reise som Reynolds, men selvfølgelig mindre glamorøs. Mens Reynolds og Wrexham har staket ut kursen mot de to øverste divisjonene, måtte Bellerin denne uken innse at han går andre veien.

Tilbake til amatørligaen National League. Forest Green Rovers ble verdensberømt i 2018 som den første CO2 nøytrale klubben i verden. Dette kom etter opprykket fra National League til det engelske ligasystemet. Klubben fra Nailsworth ble klubben fra den minste byen som spilte i ligasystemet. Hjemmebanen The New Lawn hadde plass til neste hele byens befolking.

LES: Har ett «enkelt» krav for å returnere til Manchester United

Det startet med League Two, så opprykk til League One i 2022. To år før dette hadde Bellerin kjøpt seg inn som nest største eier.

Bellerin var med på en fantastisk reise, men så begynte det å butte. Klubben rykket direkte ned til League Two (fjerdedivisjon), her fortsatte nedturen. Denne sesongen har det fortsatt vært seigt, på mandag ble det klart at verdens grønneste klubb med Bellerin som deleier, forsvinner nok en gang ut fra det profesjonelle ligasystemet tilbake til National League, syv år siden forrige gang.

F7: Treårskontrakt for Harry Kanes neste trener ligger på bordet