Blytungt. (foto: united, twitter)

Manchester United har angivelig ingen umiddelbare planer om å sparke Erik ten Hag midt i deres dystre start på sesongen. Under nederlenderens ledelse har de røde djevlene fått sin verste start på en toppsesong siden sesongen 1989-90, tre år før Premier League i det hele tatt startet. – Med andre ord, aldri vært dårligere i Premier Leagues historie.

Et 1-0 hjemmetap mot Crystal Palace i helgen ble det fjerde tapet få syv Premier League-kamper. Manchester United er nå på 10. plass med ni poeng etter syv kamper.

Les: Magne Hoseth flekser trenermusklene med seriegull

De 20-dobbelte engelske mesterne begynte også sin Champions League sesong med et 4-3-tap borte mot Bayern München.

I tillegg til det som skjer på banen er Erik ten Hag i en åpen krangel med Jadon Sancho, som har vært i eksil fra gruppen i nesten en måned. Sancho skal angivelig ha blitt forvist fra treningsbanen, kantinen og garderoben mens han øver borte fra førstelaget, og han vil ikke bli tillatt tilbake i rekkene før han gir en offentlig og privat unnskyldning til manageren sin.

Football Insider melder at toppsjefene på Old Trafford ikke har noen umiddelbare planer om å sparke Ten Hag, hovedsakelig takket være hans imponerende første sesong, som de anser som imponerende.

Les: Manchester United: INEOS venter på «grønt lys» fra Glazers

Etter å ha forlatt hjemlandet, avsluttet Ten Hag Man Uniteds seks år lange ventetid på et stort trofé med EFL Cup-ære, samtidig som han oppnådde en tredjeplass i Premier League bak Arsenal og Manchester City.

I tillegg endte de røde djevlene som toer til Man City i FA-cupfinalen, og som sådan er det «ingen panikk» oppe på Old Trafford til tross for lagets likegyldige rekord så langt. – Ten Hag forblir under kontrakt til slutten av 2024-2025-sesongen, men presset vil veie tyngre på 53-åringens dersom han ikke klarer å inspirere til en forbedring.

Vi tror fortsatt på møtet mellom Chelsea og Manchester United den 6.desember blir en skjebnekamp. – Både Chelsea manager Mauricio Pochettino og Erik ten Hag sin jobb henger i en tynn tråd.