Ett av de få gode øyeblikkene de to hadde sammen på banen i United-drakta. (foto: united, twitter)

Manchester United har bruk mest penger på spillerkjøp i Europa det siste tiåret, ifølge det sveitsiske forskningsinstituttet CIES Football Observatory. Siden 2012 har United et negativt nettoforbruk på mer enn én milliard euro og topper dermed listen foran byrival City.

Studien avslørte at de røde djevlene har brukt 1,545 milliarder euro på overganger, noe som gir 470 millioner euro tilbake i spillersalg.

LES: Kutter alle bånd til Jason Greenwood

United brøt overgangsrekorden i Premier League da de signerte Paul Pogba i 2016 for 89,5 millioner pund og nå ser det ut til midtbanespilleren forlater klubben gratis ved slutten av sesongen.

Han til venstre var definitiv viktig for Martials suksess.

Andre kostbare signeringer inkluderer Anthony Martial (36 millioner pund) i 2015 og Donny van de Beek (40 millioner pund) i 2020. Begge spillerne ble utlånt i overgangsvinduet i januar.

Tidenes bytte: PSG vil ha Ronaldo

Premier League-mestere City er nummer to på tabellen med et negativt nettoforbruk på 984 millioner euro. City har brukt 1,699 milliarder euro på spillere det siste tiåret, men tjent 715 milliarder i salg.

Paris St-Germain ble nummer tre med tap på 914 millioner euro og Barcelona nummer fire med 650 millioner. Arsenal er inne på topp fem med et tap på 583 millioner euro.

Fjorten Premier League-klubber er blant de 20 som bruker mest.