Herr Rose. (foto: dortmund, twitter)

Historien med spillere som Bayern München har hentet fra erkerivalen Dortmund er lang, med Robert Lewandowski på topp. Nå viser Dortmund at klubben har rykket opp noen økonomiske divisjoner, og har signert med en Bayern-spiller Oliver Kahn overhode ikke ønsket å miste.

Niklas Süle har vært så sterkt linket til Premier League at vi tok det for gitt at den tyske landslagsspilleren endte hos Chelsea eller Newcastle (Manchester United har også vært linket til tyskeren). På mandag gikk agenten ut med at 26-åringen hadde bestemt seg, men at han ikke fulgte de store pengene.

Les: Manchester United har brukt mest penger i Europa

Vi trodde derfor at neste destinasjon ikke blir Newcastle, men Chelsea. Total skivebom.

Allerede på tirsdag kunne en fornøyd Sebastian Kehl hos Dortmund (tar over som sportsdirektør til sommeren) bekrefte at midstopperen Bayern ikke ønsket å miste, har signert med Dortmund som kommende free agent.

-Niklas har vist oss i personlige diskusjoner at han er meget interessert i Borussia Dortmund. Han har masse erfaring, ro i oppbygningsspillet og den nødvendige fysikken til å ta det neste skritt med oss til sommeren, sier Sebastian Kehl til klubbens hjemmeside.

Les: Uka etter overgangen kom debutkampen fra helvete mot Barcelona

En skikkelig prestisjesignering for Dortmund!