Ezri Konsa

Manchester United kollaps mot Chelsea i går kveld ender i praksis deres svake håp om å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League. – Femte plass kan være god nok til å kvalifisere gitt UCLs utvidede format neste år. Men med Manchester United bak Tottenham på femteplass med hele ni poeng og Aston Villa på fjerdeplass med 11 poeng, kan de røde djevlene måtte nøye seg med en av de mindre europeiske konkurransene.

Det blir store endringer på Old Trafford denne sommeren, og det gjelder administrasjon, sportslig ledelse og spillere.

Les: Citys superreserve på vei bort: «Jeg må tenke nøye gjennom hva som skjer i sommer»

Forsvaret til Manchester United er for å si det forsiktig porøst. Chelsea kunne fyre av skudd etter skudd og tar du med kampen mot Brentford sist helg har de sluppet til hele 59 skudd på to kamper.

Fremtiden til Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Raphael Varane og Jonny Evans er trolig ikke på Old Trafford. Evans og Varane er uten kontrakt ved sesongslutt. West Ham har som mål å gjøre et nytt forsøk på å signere Maguire, mens rapporter fra Italia tyder på at Wan-Bissakas tid er ute.

Evening Standard melder at samtaler om Nices venstreback Melvin Bard. Gitt Nice eies av Ratcliffe og INEOS, bør en avtale være enkel å inngå.

Minst en ny midtstopper vil være nødvendig fra før vet vi at Evertons Jarrad Branthwaite er øverst på Manchester United sin liste. Football Transfers skriver at Aston Villa Ezri Konsa som er like god til å spille på høyreback fortsatt er spennende for Manchester United.

I fjor sommmer var Ezri Konsa usikker på sin fremtid i Aston Villa, han følte at hans ikke fikk den anerkjennelsen han fortjente. – Manager Unai Emery var enig og preset på for en forbedret avtale.

26 åringen er signert inn på en avtale frem til 2028 og med vesentlig bedre lønn. The Athletic melder at Unai Emery har løftet Konsas spill til et helt nytt nivå. Han fikk sin første innkalling til landslaget til England i november i fjor og fikk sin debut i vennskapsoppgjøret med Brasil forrige måned. (En kamp Brasil vant 0 – 1)

Aston Villa er motvillige til å selge en så dyktig og pålitelig utøver. Press for å følge Financial Fair Play kan imidlertid spille en rolle i deres tenkning, nå som Manchestre United planlegger et solid bud.

F7: Superstjerna Neymar har lagt plan for fremtiden