Emre Can

Fremtiden til Paul Pogba bestemmes i de aller første kampene han er fullt tilbake fra skade, det kan skje allerede i dag mot Newcastle og på lørdag mot Burnley. – Til tross for at Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fortalt oss at den franske superstjernen ikke skal selges i januar mener Tuttosport at de kan bli fristet av Juventus forslag. 

Paul Pogba kan forlate Manchester United allerede i januar hvis Juventus hoster opp 60 millioner euro pluss Emre Can.

Les: Eric Cantona: «Som å ha sex med en gammel mann»

Pogba har sett veldig lite action denne sesongen på grunn av skade, og når han har vært på banen har det ikke vært så bra som ønsket. – dog fikk han gode skussmål etter helgens nederlag mot Watford. – Paul Pogba har bare tidvis levert etter overgangen fra Juventus for tre år siden, det er bare 18 måneder igjen av kontakten og tiden begynner å løpe ut både for Manchester United som ønsker noe igjen for sin gigantturnering og for Paul Pogba som ønsker å kunne løfte noen trofeer.

Juventus har forsøkt mange ganger å overbevise sjefene på Old Trafford om en overgang, men ikke klart det så langt, Tuttosport mener de endelig har funnnet den riktige formelen ved et bud på 60 millioner euro pluss Emre Can. – Can som var briljant for Liverpool har som Pogba ikke fått en overgang som han ønsket. Da han kom til Juventus for to år siden var han en superstjerne og nå i høst tok ikke klubben han med i Champions League troppen engang.

Emre Can vil styrke enhver midtbane, noe ikke bare Manchester United har behov for, Paris Saint-Germain har også vist sin interesse og skal ha Leandro Paredes som et ess i ermet. – Juventus ser på han som en «verdig motstander» i hans tid i Serie A som spiller i Roma og Empoli.

Les: AS: Henter Martin Ødegaard «hjem» i juni