Agentfrue Wanda Nara sørger flittig med å dokumentere livet sitt.

Det er få, om noen kvinner som får mer omtale i fotballverden enn Wanda Nara, agent og kone for Mauro Icardi. – Men så fortsetter hun å si ekstremt dumme ting helt uten filter. 

Nå er Wanda Nara ute og lager bølger trolig for å dekke over rykter om utroskap, for tre dager siden ble hun spurt om hun har flørtet med Inter-spilleren Marcelo Brozovic, Icardis tidligere lagkamerat. – Da sa hun til Tuttosport: «Det plaget meg at de fant på en kjærlighetshistorie med en kollega av ektemannen min, en person jeg aldri har møtt i mitt liv»

Les: Eric Cantona: «Som å ha sex med en gammel mann»

Nå håner hun Mauro Icardis erstatning i Inter Milan.

Romelu Lukaku, som har erstattet Icardi i Inter-angrepet denne sesongen får skryt i italiensk presse, men Wanda Nara deler definitivt ikke begeistringen.

«Det hadde vært morsomt å se ham i store kamper også…. Han har knapt scoret mål i Champions League, og nå får han se de avgjørende kampene på TV».

«Inters tidligere nummer ni gjorde 150 mål for klubben», sier Nara i det italienske TV-showet Tiki Tara.

Før denne sesongen byttet Icardi til Paris Saint-Germain på leieavtale, som på sin side hentet i stedet Inter store, sterke Lukaku på Manchester United. – Nå jobber Wanda knallhard for å sørge for at det blir umulig med en retur.

Inter Milan leder Serie A, men ifølge den kontroversielle agentkona får Lukaku altfor mye ros.

«Lukaka fikk kort etter gruppespillet i Champions League, men nå hylles han som et fenomen. Jeg er en inter-fan, men jeg kan ikke akseptere denne respektløsheten.

«Fordi vi sammenligner ham med vår forrige nummer ni (Icardi, red.), Og han scoret 150 mål,» sier Wanda Nara, som mener ros skal gå til trener Antonio Conte i stedet.

Mauro Icardi har scoret ni mål i ligaen for Paris Saint-Germain og fem i Champions League.

Til sammenligning har Lukaku scoret 12 mål i Serie A, men bare to i Champions League, der Inter Milan ikke klarte å avansere fra gruppespillet.

Kritikken til Wanda kommer ikke til å få føtter å gå på, spesielt ikke hvis Romelu Lukaku fortsetter slik han gjorde i siste seriekamp med to mål mot Genoa.

Les: Andres Iniesta i samtaler med storklubb