Vi gjør som Ole har sagt, gutter. (foto: united)

Det er ikke meningen at Tottenham skal spille FA-cupfinaler, i går tapte de sin åttende semifinale ha de etter å ha ledet 0 – 1 tapte 2 -1 for Manchester United. Matchvinner en som det har vært litt stille om i det siste belgiske Ander Herrera. 

Manchester United i FA-cupfinalen for niende gang på like mange år. 

Da Dele Alli etter 11 minutter satte inn det første målet krysset mange Tottenham supportere det de hadde for at «forbannelsen» skulle være over, sist de var en en finale herjet Roxette med «Joyride» hitlistene. (1991) – Nå kunne det skje igjen.

Les: Manchester United-spilleren dømt til pipekonsert resten av karrieren

Det tok ikke lange tiden får håpet begynte å svinne, først etter 24 minutter satte Alexis Sanchez inn utligningsmålet og så litt ut i andre omgang, etter 62 minutter ble Ander Herrera matchvinner.

«Vi kan ikke fortsette å gjøre dette. Vi kan ikke kaste alt vekk, vi må forbedre oss», sa Dele Alli til BBC om Tottenham-forbannelsen etter kampen.

I fjor var det Chelsea som sørget for å holde Tottenham utenfor finalen.

«Å vinne et trofé når du møter lag som Manchester City, Chelsea eller Manchester United er ikke lett, men det viktigste er at vi kan konkurrere om dem», sa Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

 

I dag kl 16 00 møtes Chelsea og Southampton til dyst om den siste finalebilletten.

Manchester United manager Jose Mourinho skjønner ikke hvorfor alle kritiserer dem:

«Vi burde spørre oss selv hvorfor det er så mye kritikk. Vi kommer på andreplass i ligaen med seks poeng til. Å gjøre det med alle de fantastiske lagene vi spiller mot er en oppnåelse for en klubb som ikke har klart det på flere år nå»

 

 

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp