Har vært henvist til tribunen når det gjelder en av Englands hotteste defensive midtbanespillere. (foto: united, twitter)

There is a new sheriff in town. Erik ten Hag har tatt sine første steg på Old Trafford, nå skal de siste månedene med gegenpress og Rangnick viskes ut. Den tidligere Ajax-manageren har nå tiden og veien før han selv skal levere med United, og akter å bruke tiden godt. Det var varslet en solid utskifting i United-troppen, denne uken kom de første endringene.

Paul Pogba og Jesse Lingard takker ikke overraskende for seg, Manchester United har også en jobb å gjøre med det defensive.

LES: Manchester United tar nok et grep som lover virkelig godt

Da United hentet inn en av verdens beste midstoppere i Rafael Varane forrige sommer, trodde vi klubben hadde en duo som skulle sørge for at motstanderne ville møte en rød vegg foran mål. 6. plass i Premier League og 57 baklengs, sammenlignet med Citys og Liverpools 26, forteller at vi tok feil. Når nyopprykkede Brentford med Kristoffer Ajer på plass i midtforsvaret slapp inn færre mål enn verdens største klubb, da blinker varsellampene på Old Trafford. Dette er i ferd med å endre seg.

Harry Maguire har fått mye juling i media og hos egne supportere denne sesongen, mens Varane ikke har vært i nærheten av å dominere ligaen som han gjorde sammen med Sergio Ramos i La Liga (og Champions League). Flere midtstoppere har været linket til United de siste månedene, ifølge spanske Cadena SER var det forhandlinger i Manchester med en av de mest solide i Europa: Pau Torres.

Spanske Marca pleier å ha god oversikt over det som foregår i La Liga, nå hevder mediet Manchester United har sendt signaler til Villareal om at de står klare med 50 millioner euro for å sikre signaturen til Torres.

LES: Tolisso ferdig hos Bayern München

Ifølge Goal er dette spilleren Erik ten Hag har pekt på som must have.

Torres var på god vei bort fra Villareal forrige sommer, men valgte å bli. Denne sesongen har det blitt 47 kamper i den gule drakta (6 scoringer). Torres og gjengen måtte gi tapt mot United i Champions League-gruppespillet, men der de røde djevlene fikk en bråstopp mot Atletico Madrid, sendte Villareal Juventus og Bayern München ut av det beste selskapet på vei mot semifinale mot Liverpool. Her rystet de Jürgen Klopp på El Stadio Madrigal, og var på god vei å sende Liverpool til exit.

I La Liga fikk Torres og gjengen bare karret seg til en Conference League-billett, men Pau Torres har kommet ut av sesongen som en av de desidert beste midstopperne i ligaen – og Europa.

LES: To millioner pund skiller den tidligere Bodø/Glimt-spilleren fra Premier League debut

Ten Hag har selv som underdog sendt den ene etter den andre Champions League-giganten ut med tap som Ajax-manager, han har fått med seg hva Villareal og Pau Torres skapte av problemer for gigantene denne sesongen.

Dette er en mulighet Manchester United ikke vil la gå fra seg. Erik ten Hag skal starte sesongen med Pau Torres.