En keepertabbe ga Cristiano Ronaldo alt han trengte for å score sitt debutmål etter Old Trafford returen. – 2 minutter på overtid i pausen satte han inn 1 – 0 målet for Manchester United over Newcastle.

Sommeren har vært svært god for Manchester United i sommer bortsett fra Ansu Fati som de regnet med å hente forholdsvis rimelig på grunn av Barcelona sine økonomiske problemer.

Les: Kristoffer Ajer risikerer å miste super-manageren

Men det skjedde ikke, Ansu Fati er fortsatt i Barcelona og ikke bare det! – 18 åringen har fått skjorte nr 10 som bærer med seg et stort ansvar. – Diego Maradona, Ronaldinho og, selvfølgelig, Lionel Messi som hadde den på seg tidligere, for å nevne noen få stjerner i verdensklasse. – Men Fati hvis ikke noe stort skjer, vil bare bære den i ett år.

Kontrakten hans med Barcelona utløper på slutten av sesongen. -Klubbens sjefer er overbevist de har en to års forlengelsesklausul noe superagent Jorge Mendes er uenig i. AS skriver folkene til Ansu Fati mener klausulen er ugyldig.

Superagent Jorge Mendes legger opp samme reiserute for nye nummer 10 som for CR7

Mendes presser dem derfor til å inngå en ny avtale, samtidig som han utforsker andre muligheter.

Ifølge Sport har han dratt til Manchester City for å tilby venstrevingen til dem, akkurat som han gjorde med Cristiano Ronaldo for noen uker siden. – Mange mener at Manchester City, gitt det de erfarte med Ronaldo ikke vil sitte på henna sine denne gangen. De vet at Manchester United ville elske å hente Ansu Fati til Old Trafford og når de vet han er i spill, noe han ikke var sist de prøvde, må tempo opp.

I fjor sommer var Ansu Fati nær en overgang til Manchester United, men de mislykkes til tross for et bud på 150 millioner euro.

Barcelonas president Joan Laporta som har sett både Lionel Messi og Antoine Griezmann forlate Camp Nou er standhaftig i sin holdning om å ikke selge.

«Vi har aldri lagt ham ut for salg,» sa Laporta til det spanske nettstedet Cadena SER

«En annen ting er at det sto i en avis at en engelsk klubb kom med et tilbud».

  • Dette tilbudet kom aldri. Ansu var modig fordi han aksepterte ’10’. Men han godtok det bare hvis kapteinene ga ham grønt lys. ”

Les: Potter aktuell for Arsenal

Fati har vært på sidelinjen med en kneskade siden november 2020 som han forventes å komme tilbake fra veldig snart. – Før det var han ekstremt imponerende i LaLiga og Champions League, derav den gigantiske prislappen.

Han startet forrige sesong med fire mål og en assist på syv seriekamper. På den europeiske scenen scoret han én gang og assisterte tre ganger.