Bernardo Carvalho E Silva. Perfekt når du bare kan drikke en kopp kaffe om dagen

Man kan lure på hvorfor en klubb med over 10 milliarder i gjeld og som driver under streng overvåkning og restriksjoner fra sitt forbund i det hele tatt vurderer å hente en spiller som Bernardo Silva. – Uansett nå har Manchester City levert et nedslående svar på deres forespørsmål.

Barcelona har satt seg ned med agent Jorge Mendes for å diskutere en overgang, men en overgang til en milliard pluss en heftig lønn blir en overgang i nærmeste fremtid mest å regne som en drøm.

LES: BBC: Premier League skroter avtale til 510 millioner
Avtalen virker umulig i utgangspunktet fordi portugiseren er en spiller som manager Pep Guardiola liker veldig godt.

– Hvis de vil ha ham, blir det vanskelig, sa Guardiola på Mallorca for noen dager siden.

Og det vil være veldig vanskelig å forestille seg at Bernardo forlater, fordi han i så fall måtte tvinge seg ut siden Manchester City ikke ønsker å selge.

Startprisen fra sjefene på Etihad for å starte samtaler vil være 100 millioner euro

LES: Ed Sheeran har ikke gitt opp Premier League-drømmen

Det skal ikke glemmes at Barcelona er underlagt 1/4 eller 1/3 regelen (kjøp og salg og lønn), som betyr at for å bruke én euro må den først ha tjent fire eller tre.

Til en pris på 100 millioner kan den årlige amortiseringen av Bernardo Silva ligge på rundt 40 millioner euro, så han måtte ha generert rundt 160 millioner på forhånd.

Og det er hvis de setter ham foran Robert Lewandowski på listen over prioriteringer, noe som ikke vil skje.

Av alle disse grunnene har ikke Barcelona gjort noe grep for den portugisiske stjernen. De spiste middag med Mendes sist onsdag, men konklusjonen var at det for øyeblikket ikke kan gjøres noen investering fordi det ikke er penger.

Selv om Barcelona skulle klare å selge Frenkie de Jong for vanvittig mye penger til Manchester United vil ikke det holde for å løse klubbens økonomiske tvangstrøye.