Vi måtte hente frem et bilde fra Ajax-tiden da smil fortsatt ble sluppet løs.

Når Erik ten Hag starter første Premier League-kamp skal det være med forsterkning på midtbanen og i angrepet. Ifølge ESPN betyr dette også nye muligheter for noen United-spillere på utleie. Med Matic, Pogba, Lingard og Juan Mata ute av klubben, åpner døra seg for Andreas Periera.

Den brasilianske sentrale midtbanespilleren ble forrige sesong sendt til Flamengo og nok et utleieopphold, og «slapp» kaoset hos United denne sesongen med Solskjær-exit og Rangnick-visitt. 26-åringen har i stedet brukt tiden godt i den brasilianske ligaen.

LES: BBC: Premier League skroter avtale til 510 millioner

Flamengo var så imponert at de jobbet med en permanent overgang, men ifølge ESPNs kilde har United torpedert forsøket, der Erik ten Hag har vist sin interesse for Pereira og gir ham muligheten til å overbevise, som del av troppen som reiser til Thailand og Australia i sommer.

Ten hag er ikke ukjent med Pereira, der veiene deres har krysset hverandre. Nederlenderen jobbet som assistenttrener for PSV (2009-12), brasilianeren var del av PSV som ungdomsspiller (2005-11).

ESPNs kilder hevder det fortsatt er usikkert om Pereira blir med ett år igjen av kontrakten, der United er åpen for å vurdere bud på rundt 8 millioner euro, men samtidig har signalene kommet fra United-manageren at Pereira får muligheten i oppkjøringen til å vise at han kan prestere mot klubber som Liverpool, Crystal Palace, Aston Villa og Atletico Madrid.

Ifølge ESPN er Fenerbahce og Benfica interessert i å sikre seg 26-åringen i sommer, men først skal Pereira gi alt for å overbevise Erik ten Hag at United kan velge en «kortreist» løsning på den sentrale midtbanen.

LES: Ed Sheeran har ikke gitt opp Premier League-drømmen

LES: Snakker opp prisen på Manchester United-mål

Kan bli et spennende gjensyn med Pereira, vi vet brasilianeren har sine fans blant United-supportene.

(fra transfermarkt)