Pep Guardiola (foto: Manchester City)

Det blir ikke en ny trippel for Manchester City i år etter de røk ut mot Champions League mot Real Madrid på straffer. Manager Pep Guardiola har siden han kom til de himmelblå sommeren 2016 hatt en utrolig suksess. – Men en dag tar ting slutt. Den spanske manageren som før har ledet både Barcelona og Bayern München har ikke enda signert på en forlengelse av hans kontrakt som går ut på dato neste sommer.

Pep Guardiola har vunnet Champions League tre ganger, Premier League fem ganger (leder denne sesongen), Bundesliga tre ganger, La Liga tre ganger og en haug med cuper.

Les: Fredagens signering kan koste Liverpool deres toppkandidat til trenerjobben

Det har har hele tiden vært snakk om å hente inn en ny manager «fra øverste» hylle den dagen Pep Guardiola drar videre. Nå ser det ut til at eiergruppen City Football Group allerde har en perfekt kandidat på sine lønnslister.

Relevo er det en kandidat innenfor eiergruppen City Football Group. Girona-manager Michel Sanchez seiler opp som et alternativ. 48-åringen har vært knallhard i sin dialog med sine høye sjefer i å forsvare spillerne han har i troppen og har nektet dem å bruke Girona, som han leder med suksess som en rekrutteringskanal for Manchester City. Det har gitt han et godt rykte internt. Gløden, engasjementet og suksessen gjor han til svært aktuell kandidat. Dessuten står han for lignende fotballverdier som Guardiola.

Michel Sanchez har hatt suksess med Girona denne sesongen. De ligger for øyeblikket på tredjeplass i La Liga.

Sanchez, som kom til Girona for tre år siden, er under kontrakt til 2026. Han har tidligere ledet Huesca og Rayo Vallecano.

ENGELSKE KLUBBER: Hector Bellerins engelske klubb ryker ut av divisjonssystemet