Mester Klopp er nok også spent hvem som skal forvalte arven. (foto Liverpool)

På torsdag bekreftet Julian Nagelsmanns agent det pågikk samtaler, inkludert med Bayern München. På fredag bekreftet det tyske fotballforbundet 36-åringen har forlenget til 2026 som landslagstrener. For Liverpool kan dette pushe Bayern München inn i deres egen prosess med å finne den verdige erstatteren til Jürgen Klopp.

Roberto de Zerbi har vært en av to toppkandidater siden Klopp ga Liverpool-supporterne den sjokkerende nyheten at han trekker seg etter sesongen, Ruben Amorim hos Sporting er den andre. Bayern München har også vært linket til Brighton-manageren, men har de siste ukene styrt seg inn mot Nagelsmann. Nå er den tidligere Bayern-treneren utilgjengelig. Igjen rettes fokuset mot en av Liverpools toppkandidater.

LES: Footballtransfers: Åpner opp for bud på Manchester Uniteds største stjerne!

Den tyske Bundesliga-journalisten Christian Falk tegner og forklarer hvorfor Bayern kan ha et fortrinn overfor de Zerbi.

-Bayern ser fortsatt på Roberto De Zerbi. Det faktum at Brighton-treneren nylig sa offentlig at han ikke vil forlate klubben sin burde ikke lure noen. Fordi De Zerbi ikke bare er interessert i et topplag som Bayern, han er også en stor fan av byen München, begynner Falk til Caughtoffiside.

ENGELSKE KLUBBER: Hector Bellerins engelske klubb ryker ut av divisjonssystemet

-Bakgrunnen for den «hemmelige kjærligheten» er: De Zerbi har en venn i FC Bayern som han har besøkt flere ganger. Gianni Bianchi er fysioterapeut i FC Bayern; italieneren kom en gang til FC Bayern med Luca Toni, tidligere spiss og verdensmester. Bianchi viste De Zerbi byen, noe som tilsynelatende fascinerte treneren. München regnes som den hemmelige «nordligste byen» i Italia. Ikke rart at den italienske treneren kan tenke seg et overgang, messer Falk.