Har ikke akkurat historie for å holde lenge på trenerne. (foto: Ratcliffe)

Når prestasjonsnivået til Marcus Rashford daler, kommer exit-ryktene. Tidligere i år ble 26-åringen lei av ryktene, og gikk ut og forsikret alle at han var lojal, jobbet videre og tenkte bare på Man United, sin ungdomsklubb. Ifølge Footballtransfers er det nå ikke Rashford det står på.

30 mål på 56 kamper. Dette var den ville statistikken fra forrige sesong. Tre faktorer spiller nå inn samtidig som kan sende Rashford bort fra klubben. Underprestasjoner. Gigantlønn. Fravær av de største inntektene.

LES: Total forvirring da eneste Premier League-klubb gikk videre til semifinale

Footballtransfers kilder hevder belastningen med å ikke sikre Champions League-billett må kompenseres med salg av spillere med størst inntektspotensiale. Dette betyr home-grown stjerner som Rashford.

Rashford forhandlet seg forrige sommer til en ukelønn på 425 000 pund i uka pluss bonuser. Avtalen ble gjennomført av tidligere direktør John Murtough og godkjent av Glazers, ifølge Footballtransfers ville Ratcliffe og INEOS under ingen omstendigheter godkjent en avtale som denne.

ENGELSKE KLUBBER: Hector Bellerins engelske klubb ryker ut av divisjonssystemet

Med press på å balance the books, samtidig som INEOS-gjengen har blinket ut noen store forsterkninger og oppgradering av infrastruktur, må flere spillere selges. Marcus Rashford kan gjenta sin lojalitet til Man United, men i sommerens overgangsvindu kommer 26-åringen i en situasjon der det åpnes for bud og at han kan «ofres» for å skaffe nødvendige salgsinntekter og kutte lønnsbudsjettet.

Alt du trenger å vite: Manchester United – Newcastle