Klarer du å holde deg unna det røde, Pep?

Pep Guardiola satt mye tid og ressurser inn for å sikre seg den italienske midtbanespilleren. Dette var planen. Spilleren selv ønsket en overgang, City ønsket en overgang. Men så var det disse italienerne, da. 

Ifølge ESPN har Manchester City lovet seg selv aldri å gjøre forretninger med Napoli igjen. City satt med oppfatningen om at siste fase av forhandlingene skulle være plankekjøring, siden Jorginho selv ønsket å komme til de regjerende mesterne.

Nå har 26-åringen tatt på seg Chelsea-drakten de neste fem årene for rundt 640 millioner kroner.

Har vokst enormt siden han ble kjøpt for 100 millioner kroner. (foto: napoli)

City tror heller ikke på Napolis styreformann Aurelio De Laurentiis, som hevdet at Jorginho foretrakk å flytte til London-klubben. Ifølge ESPN fortalte Jorginho City på torsdag at han ønsket overgang til Manchester, men at han hadde blitt truet til å bli satt på benken i Napoli de siste to årene hvis han ikke valgte Chelsea.

Ifølge ESPN hadde Napoli allerede gitt en slags «ja» til et City-bud på 460 millioner kroner, men trakk seg senere fra avtalen. City fikk senere muligheten til å matche Chelseas bud, men snudde ryggen til denne forhandlingstaktikken.

Hvilken rolle spilte Sarri, mon tro?

Det murres i Manchester, men klubben trenger fortsatt en forsterkning på midtbanen. Det går dermed mot noen hektiske uker.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds