Mauricio Pochettino

Det er valg i La Liga klubben Athletic Bilbao. Klubben som avsluttet sesongen på 7.plass rett utenfor spill i Europa skal ikke bare ha ny president, men også ny manager (Marcelino står i jobben frem til 30 juni). De to viktigste kandidatene har lover å hente hver sin argentinske manager.

Athletic Bilbao velger ny president 24.juni!

Marcelo Bielsa som fikk sparken fra Leeds for fire måneder siden har en god historikk fra Athletic Bilbao, han ledet klubben til Europa League-finalen, og slo Manchester United på veien dit, og han Copa del Rey-finalen i sin første sesong. (2011 til 2013) – Sesong nummer to gikk imidlertid tregere og kontrakten på to år ble ikke fornyet.

Les: Dean Henderson er på vei bort fra Manchester, men han blir i Premier League

Det er kandidat Inaki Arechabaleta som går for Marcelo Bielsa.

Mauricio Pochettino er i ferd med å få sparken i Paris Saint-Germain, han får med seg godt med cash når han om noen dager forlater den franske hovedstaden. – Nå som PSG har hentet inn Jorge Campos som sportsrådgiver, snart sportsdirektør ble det klart hva som var på gang. – Ny manager skal inn. Det står mellom Zinedine Zidane som fortsetter å si nei og Nice-manager Christophe Galtier som er en tidligere kollega av Jorge Campos.

50-år gamle støttes av Ricardo Barkala, som er favoritten til å vinne neste ukes avstemning

Ernesto Valverde som ledet klubben frem til han i 2017 ble fristet over til Barcelona er en slags joker som faktisk begge hovedkandidatene liker, hvis de ikke får inn en av sine argentinske favoritter.

LES: Vinícius Junior sin nye utkjøpsklausul! – En milliard euro!