Mellomstasjon? (foto: city, twitter)

Det er ikke en ukjent tone fra Florentino Perez, men så leder han også verdens beste klubb og kan koste på seg å være litt bråkjekk. Kylian Mbappé-glippen gjør fortsatt vondt, men når det gjelder Erling Haaland, blir Citys signering møtt med et skuldertrekk.

Real Madrid kunne ha båret både en Mbappé -og Haaland signering i sommer, påstår Perez.

LES: Marcelo Bielsa tilbake i manesjen hvis en ting faller på plass

-Mbappé-avtalen skapte ingen problemer for en mulig Haaland-avtale, absolutt ikke, begynner Real-presidenten til El Chiringuito.

Det var bare det at de allerede har verdens beste senterforward i troppen.

-Vi har Benzema, så det er umulig å ha ham (Haaland) sammen med Karim. Vi kan ikke hente Haaland for å la ham sitte på benken, kommer det fra Perez.

LES: Ryan Gravenberch på plass hos Bayern München

-Haaland er en utrolig, fantastisk spiller, kommer det så fra Real-presidenten, som bekrefter at han har hørt Haaland har en utkjøpsklausul i kontrakten med Manchester City, men at han ikke har fått det bekreftet.

I og med at det er avdøde Mino Raiola som har fremforhandlet Haaland-kontrakten med City, tipper vi at en utkjøpsklausul aktiveres etter to sesonger (som ryktene signaliserer). Da er Benzema rundt 36 (som Modric nå), og Real har en naturlig jobb med å hente inn erstatteren.

LES: Nottingham Forest i forhandlinger om Manchester United-spiller

For oss høres det ut som Real Madrid har alt annet enn gitt opp Haaland i Real-drakt. Det handler om riktig timing. At Pep Guardiola bruker de neste sesongene med å gjøre Haaland «klar» for Real Madrid, det ser Perez på som en ekstra bonus.