Magnus Knudsen: Bilde Holstein Kiel

Nå kan du snart sette deg på Kiel-ferga, spise en bedre middag, vinne litt på Blackjack bordet gå i land i Kiel, løpe til Holstein-Stadion og få med deg norske Magnus Nordengen Knudsen spille for den nyopprykkede Bundesliga-klubben KSV Holstein Kiel.

Det er forøvrig svært god steming i Tyskland etter en svært god start på EM i gårsdagens kamp mot Skottland.

Den 22 år gamle midtbanespilleren kommer på en avtale fra FK Rostov. Han ble lånt ut til den danske førstedivisjonsklubben Aarhus GF forrige sesong og spilte totalt 36 kamper der.

Les: Julian Ryerson kan puste lettet ut! Klubblegende og assistent overtar etter Edin Terzic

Den tidligere LSK-spilleren Magnus Knudsen kom på en overgang til Holstein Kiel på en overgang verdt 1,5 millioner euro.

For to og et halvt år siden ble Knudsen solgt til russiske Rostov, men ble lånt tilbake til Lillestrøm som følge av Russlands krig mot Ukraina.

Hos KSV Holstein skal Knudsen spille på sentral midtbane.

Carsten Wehlmann, administrerende direktør for idrett, sier på klubbens nettsider at han ser på nordmannen som et ideelt tilskudd til den nåværende troppen: «Til tross for sin unge alder, har Magnus allerede fått mye erfaring i den profesjonelle sektoren, inkludert spill på høyeste nivå i Conference League-kvalifiseringen . Samtidig har han også et stort utviklingspotensial. Magnus kommer med blant annet intensitet og taktisk forståelse av spillet og kan utplasseres variabelt på sentral midtbane. Han er også en absolutt lagspiller som vil stille seg til tjeneste for laget og karakteren hans passer også perfekt inn i klubben. Vi har fulgt Magnus sin vei en stund og de gode diskusjonene de siste ukene har bekreftet inntrykket vi tidligere hadde fått, så vi er glade for å kunne ønske Magnus velkommen om bord. Vi er sikre på at han vil hjelpe oss på vår valgte vei.»

Knudsen vil være på banen for treningsstart 1. juli 2024 og gleder seg allerede: «Jeg er glad for at det snart starter. Den nye oppgaven her i Holstein Kiel er utrolig spennende og jeg vil gjerne bli kjent med gutta i laget så raskt som mulig. Bundesliga har alltid vært et mål for meg, og jeg er takknemlig overfor klubben og de ansvarlige for de gode diskusjonene, tilliten og sjansen til å bevise og utvikle meg her i Kiel. Jeg ønsker å betale tilbake denne tilliten og hjelpe laget og klubben til å lykkes sammen så raskt som mulig. Jeg vil gi alt for dette!»

Les på Popidol: Alex Rodriguez trekkes nå inn i Jennifer Lopez og Ben Afflecks ekteskapsproblemer

Holstein Kiel rykket opp til det øverste nivået i Tyskland etter å ha blitt nummer to i 2. Bundesliga i årets sesong.