Adrien Rabiot med kamerater

Sommeren 2019 tok Juventus sjansen på å hente franske Adrien Rabiot på en gratis overgang fra Paris Saint-Germain til tross for en del skandaler, suspensjon og en for å si det forsiktig en eksentrisk mor/agent. Midtbanespilleren har kvaliteter og er til tider genial, men da rykter for noen uker siden nådde Manchester United fansen om en overgang til Old Trafford ble det møtt med «sjokk og vantro».

Juventus glade over at Manchester United ville sende dem en sjekk og samtidig åpne opp døra for Memphis Depay som manager Massimiliano Allegri har vært en fan av i mange år.

For en uke siden, da det bare var de personlige betingelsene som gjenstod før Adrien Rabiot og agentmamma Veronique kunne signere på en kontrakt med Manchester United, ble Juventus og Barcelona enige om en overgang. Memphis Depay var keen på å reise og stod klar med kofferten, men så presenterte Veronique sine svært høye lønnskrav.

Det som de på forsikringsspråket kaller følgeskade!

Les: Bekreftet: Dele Alli klar for ny klubb

Det ble for mye selv for desperate sjefer og samtalene kollapset og Manchester United har flyttet sitt midtbanefokus til Arkadiusz Milik og Leandro Paredes.

Kontrabeskjed er gitt, Sky Sports melder at Juventus ikke lenger har mulighet til å hente Memphis Depay og står igjen med Adrien Rabiot ut sesongen og ut hans kontraktsperiode.

LES: Nederlandsk media: Chelsea kan løse – eller ødelegge Manchester Uniteds Antony-overgang