Trenger ikke å holde Asensio på vent. (foto: real, twitter)

Det var ingen dramatikk da Casemiro i løpet av en uke hadde overgangen til Manchester United på plass. Brasilianeren hadde bidratt med sitt for å fylle opp premieskapet på San Bernabeu siden 2013, i sommer hentet Real inn neste generasjon midtbanestjerner. Ancelotti forsøkte å overtale 30-åringen om å bli, men innrømmet at det ikke hadde noen effekt. Casemiro hadde bestemt seg for å søke nye utfordringer. Nå bekrefter Real-manageren neste spiller som søker seg vekk i sommer.

Tilfellet Asensio er ikke like harmonisk, der spilleren med 46 kamper på banen i jubelsesongen nå har fått smuler av spilletid i inneværende sesong.

LES: Må satse på Adrien Rabiot og glemme Memphis Depay

-Asensio ser på muligheter for å dra vekk fra Real Madrid, begynner Ancelotti i et intervju med Movistar.

Forrige sesong var vingen Reals tredjestørste målscorer, nå uttaler Asensio at han er skuffet over behandlingen og ser på fravær av spilletid de første kampene som en politisk og ikke sportslig beslutning. Denne uken har det gått rykter om at klubbpresident Perez har instruert manageren om å ikke benytte seg av Asensio (som med ett år igjen av kontrakten ikke har forlenget), men Ancelotti avviser at han påvirkes av det utenomsportslige.

-Hvis han ikke ender med overgang og er her fortsatt i september, kommer jeg til å bruke ham. Det er 100 prosent sikkert, sier Ancelotti.

LES: Gir manageren sparken etter 5 kamper!

Denne uken har høyrevingen blitt linket til Manchester United, men i løpet av torsdagen hadde flere engelske medier gravd seg frem til at dette ryktet ikke hadde noe hold i virkeligheten.

LES: Kåret til årets spiller i Europa

Det som er sikkert, er at Asensio er historie hos Real og klar for overgang.