Antony kan bli Manchester United-spiller innen kort tid - eller ikke.

Det er litt av et spill før Deadline Day når riktige spillere hentes – og klubbene som mister noen av sine beste må få på plass en erstatter for seg selv. I spillet om Antony har nå Chelsea kommet inn som en part som kan «bidra» til at Manchester United kan levere Antony til Erik ten Hag før sommerlukking – Eller «hindre».

Det er den nederlandske avisen De Telegraaf som hevder Ajax har deres tidligere angrepsspiller Hakim Ziyech tilbake i Ajax som forutsetning for at de skal godta Manchester Uniteds hamring på porten i Amsterdam. Ziyech skal være ferdig på Stamford Bridge og ønsker en permanent exit, det samme ønsker Chelsea. Ifølge den nederlandske avisen er problemet i dette spillet at Edwin van der Sar og Ajax-gjengen ikke er villig til å betale overgangssummen som er forventet, og ønsker seg Ziyech inn på leie.

LES: Manchester United med offisielt bud på keeper!

De marokkanske spilleren har i tillegg en årslønn langt utenfor Ajax sin rekkevidde, der Eredivisie-klubben har tilbudt seg å dekke 50 prosent av denne i leieperioden. De Telegraaf hevder Ajax har strukket seg langt for å lande leieavtalen med Chelsea, der Londonklubbens manglende vilje til å gi etter nå fungerer som en brems på Antony-exit.

Manchester United har på plass de personlige betingelsene med Antony, men med Ajax sin plan om å gjøre Ziyech til en direkte erstatning for Antony, kan alt gå i stå hvis Chelsea ikke gir etter for utleie av marokkaneren.

LES OGSÅ: Gir manageren sparken etter 5 kamper!

Tikk-takk, tikk-takk.