The Chosen One.. (foto: real, twitter)

Den italienske reven kjenner gamet bedre enn de fleste. 63-åringen har vandret fra Juventus, til AC Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern München, Napoli, Everton og tilbake til Real Madrid. På veien har han skjønt hvilke jobber han ønsker seg – og at beholder jobben frem til han begynner å tape, eller selv velger å bryte opp. Det er derfor en vismann som uttaler seg om linken til jobben som neste brasilianske landslagstrener.

Etter at brasil ble sendt ut VM etter kvartfinaletapet mot vinnerskallen Modric og resten av de kroatiske spillerne, takket Tite for seg. Brasil har en av de mest stjernetunge troppene i verden, dette holdt ikke mot Kroatias evne til å vinne kamper som underdog.

LES: Blir feil å kaste seg på Jude Bellingham-signering

Etter Tites exit er det spesielt to navn som står øverst på ønskelista til det brasilianske fotballforbundet. Pep Guardiola og Carlo Ancelotti. Guardiola har bundet seg til neste etappe med Manchester City, Ancelotti er i en annen posisjon.

Capitol: PiPfest 2023 presenterer tre nye artister

Så hva svarer den italienske reven på spørsmål om han vurderer landslagsjobben? Han sørger for å gjøre det på en måte som ikke stenger dører.

-Jeg vet ikke hva som venter i fremtiden. Jeg lever for denne dagen. Nå er jeg fornøyd hos Real, vi har mange mål vi skal nå denne sesongen, det vil bli tid (senere) å tenke på fremtiden min. Jeg har kontrakt til juni 2024, og hvis ikke Real Madrid vil sende meg bort, skifter jeg ikke før det, sier Ancelotti ifølge Football-Espana.

Ikke før 2004, fortsatt i god tid før neste VM-sluttspill.

63-åringen har gått for mange runder til å klamre seg fast til en jobb eller lukke døra til en annen. Carlo Ancelotti er definitivt ikke borte fra kandidatlista til Brasil frem mot VM 2026.

LES OGSÅ: Football-Insider: Gjennombrudd i Everton-forhandlinger