Har litt av en kabal som skal gå opp. (foto: united, twitter)

Da Erik ten hag satte signaturpennen på kontrakten til Man United, ble det frigjort 225 millioner pund til nederlenderens første overgangsvindu. Et voldsomt beløp, samtidig som forsterkninger kreves i ulke posisjoner i januar. Manchester Evening News (MAN) mener bestemt at klubben ikke kan forsvare signering av en Jude Bellingham eller Frenkie de Jong.

Vi har lært oss å lytte til den alltid tilstedeværende lokalavisa i Manchester, nå har MAN resonnert seg frem til at en investering i midtbanespiller ikke kan forsvares. Klubben har allerede brukt mer en de opprinnelig planla i sommer, etter Ronaldo-exiten tvinges det frem en forsterkning på topp. Selv om det ikke investeres i en spiss i januar, må denne komme i sommer. Unibet: Sjekk velkomsttilbud

Premier League: Arsenal – West Ham, 26. desember

Når du legger til at Man United også trenger en ny høyreback og keeper, samtidig som det pågår forhandlinger med en haug av spillere på utløpende kontrakter som skal/skal ikke overtales til forlengelse, mener Manchester Evening News ganske enkelt at Man United ikke kan prioritere en signering av en ung kreativ midtbanespiller.

Premier League: Manchester United – Nottingham Forest, 27. desember

Henter United en stjerne til på midtbanen i 2023 med forventninger om plass i startelleveren, da vil Bruno Fernandes, Christian Eriksen eller Casemiro miste plassen. Dette er tre spillere som har vist de behersker Ten Hag-fotball, tre spillere som klubben ønsker å bygge videre på. For Manchester Evening News er det mer naturlig å se innover og supplere midtbanen med dyktige spillere som ikke forventer å starte i hver eneste kamp.

Lokalavisa trekker frem to akademispillere som kan fylle denne rollen. Den ledende kandidaten er Zidane Iqbal, som virkelig skinte i preaseason i sin dype playmaker-rolle, den samme posisjonen han hadde mot Bolton i EFL Tropy forrige uke. 19-åringen har fortsatt til gode å bli brukt av Ten Hag, men kan få sin mulighet mot Burnley i ligacupen. Iqbal har vært på benken i ni kamper, hvis Ten Hag ikke tar avgjørelsen om å gi 19-åringen muligheter, venter et utleie til neste sesong.

Premier League: Leeds Manchester City, 28. desember

Det andre alternativet for Ten Hag er en av de mest spennende spillerne på vei opp. 17-åringen Kobbie Mainoo har deltatt fast på førstelagstreningen denne sesongen og imponerte stort på treningsleiren i Spania. Ifølge Manchester Evening News har Mainoo potensialet til å bli den neste akademi-stjerna som får sitt gjennombrudd i klubben.

Man United har allerede fått en rekke forespørsler om leie av 17-åringen fra januar, men ifølge lokalavisa er stemningen at Mainoo har best av å bli, mulighetene vil dukke opp hos Ten Hag.

Mens Jude Bellingham og Frenkie de Jong linkes til Old Trafford har Manchester United allerede solide alternativer på midtbanen i troppen, mens to akademispillere er ekstremt lovende, har spilt overbevisende i treningskamper, men venter utålmodig på muligheten i kamper som betyr noe.

For Manchester Evening News bør det satses på forsterkninger i andre posisjoner enn på midtbanen. United-troppen har allerede sine kanoner, de ekstra forsterkningene kan like gjerne komme fra akademiet. Lokalavisa har talt.