De Jong.

rik ten Hag pekte mot Barcelona da han signerte for Man United i sommer. Frenkie de Jong, must have. De røde djevlene gjorde det de kunne for å hente den nederlandske midtbanegeneralen, Barcelona gjorde det de kunne for å innkassere opp mot milliarden for en av deres best betalte.

Ifølge The Athletic var United og Barcelona enige om en overgangssum på 75 millioner euro i juli, men 25-åringen nektet å flytte. De Jong hadde fortsatt en god del ubetalt lønn til gode hos Barca, familien stortrives i byen og han var alt annet enn klar til å være en brikke i et større spill.

LES: Agent Jorge Mendes tilbyr Real Madrid en redningsplanke nå som Karim Benzema ute av VM

Prosessen gikk så langt at det tippet over i det pinlige, der United og Barca pushet på for en overgang spilleren selv ikke ønsket. Overgangen gikk i vasken, de Jong opplevde i starten av sesongen at han ikke var det naturlige førstevalget på den sentrale midtbanen.

I Champions League har det blitt to kamper med full spilletid, to med under halvtimen, én på benken (den siste med skade). 170 minutter fordelt over de første fire La Liga-kampene sendte også et signal fra klubben at de ikke var helt fornøyd med ham. Nå ser det ut til å ha normalisert seg i La Liga, der De Jong bare har gått glipp av tjue minutter på de siste seks kampene.

LES OGSÅ: Spansk media: Kan bli comeback i Bundesliga for Ter Stegen

Ifølge The Athletic har Manchester United og Ten Hag ikke trukket tilbake sin sterke interesse for å hente De Jong til Old Traford, Barcelona er med bortfall av videre Champions League-inntekter tvunget til innbringende salg av spillere i øverste del av lønnshierarakiet.

Så da ligger alt til rette for gjennomføring av overgangen i 2023?

-Jeg er virkelig glad i Barcelona. Når jeg spiller er det fantastisk, og det er også perfekt å bo her, begynner de Jong til De Telegraaf.

Så kommer det.

-Jeg kan godt se meg selv i Barcelona så lang tid som mulig. Jeg håper personlig på å være her i 8 eller 10 år, kommer det fra United-målet.

Håper å være her i ti år

LES: Venter tålmodig på to gigantjobber

Dette er definitivt en spiller som ikke kommer til å la seg selges uten kamp. Nå bør Ten Hag og Man United-ledelsen innse at Frenkie de Jong fortsatt stritter imot å gi fra seg Barca-drakta til fordel for den røde drakta hos Man United. Da har han heller ikke noe å gjøre på Old Trafford. På tide å droppe læregutten din, Ten Hag.