Fotballens zorro. (foto: napoli, twitter)

Victor Osimhen var i sommer sterkt linket til Premier League, men ble værende hos Napoli. På toppen av Serie A og gnistrende gode på topp i Champions League-gruppa til Liverpool ,er 23-åringen sikkert fornøyd med valget. For ifølge agenten var det ikke Napoli som stanset exiten, men spilleren selv som valgte å bli.

Nå har vi lært å ta det agenter sier med en god neve salt, men signalet fra Oshimens representant er tydelig: Det venter ingen overgang til Premier League i januar heller.

LES: Strekker seg langt for å overbevise Kane om at titlene får han i Tottenham-drakta

Forrige sesong scoret senterforwarden 18 mål på 32 kamper, denne sesongen har han fortsatt med 4 mål på de første 8 kampene. Både Manchester United og Arsenal var sterkt linket til 23-åringen i sommer. Londonklubben sikret seg Gabriel Jesus og lever godt med det, mens Erik ten Hag går inn i vinterens overgangsmarkedet med fortsatt stor usikkerhet på topp.

Osimhens agent gir United ingen forhåpninger om at døra står åpen i Napoli.

-Jeg var tydelig i sommer, fordi jeg visste at det ville komme mange rykter. Jeg, the boy og Napoli hadde klar formening om veien videre. De som pratet om exit, gjorde en feil. Det var Victor som ville bli hos Napoli og spille Champions League som han vant tilgang til sammen med sine lagkamerater forrige sesong, begynner agent Calenda til Radio Kiss Kiss.

-Victor ønsker å ha et stort år med Napoli. Han har langtidskontrakt med the Azzurri. Markedet er dynamisk, men vårt ønske er å fortsette hos Napoli, kommer det fra agenten.

LES OGSÅ: Fremskynder kontraktssamtaler etter interesse fra Manchester United

I sommer plasserte Napoli en 100 millioner euro-prislapp på Oshimen, når spilleren selv sender signaler gjennom agenten at han ikke har hastverk med å flytte på seg, er døra stengt for Premier League-klubbene i vinter.