Addio. (foto: leao, twitter)

AC Milan presser på for å fremskynde kontraktsforhandlingene med Rafael Leao i frykt for at Manchester United planlegger et bud for den portugisiske spissen. Serie A-mesteren, som var den beste spilleren i Italia forrige sesong, begynner nå å tiltrekke seg mye interesse fra Premier League med United, Manchester City og Chelsea som alle følger med på spilleren.

SISTE: Flere storklubber interessert i mannen bak Arsenals suksess

Uniteds sendte nylig speidere for å se den kreative angriperen i aksjon mot Chelsea, mens de vurderer et bud til sommeren for 23-åringen.

Rafael Leao herjer i Serie A.

Leao har en utkjøpsklausul verdt rundt £130 millioner (€150 millioner), og hans nåværende avtale utløper sommeren 2024. Derfor er det bekymring for at Milan kan bli tvunget til å cashe inn på angriperen til sommeren, om han ikke vil skrive ny kontrakt.

SISTE: Avslår ny kontrakt fra Chelsea

En sum på rundt 60 millioner pund kan anses som mer passende mot slutten av sesongen, forutsatt at AC Milan ikke klarer å inngå en ny avtale med spissen.

I en tale på Gran Gala del Calcio-utdelingen erklærte sportsdirektør i AC Milan, Ricky Massara, at klubben er optimistisk på at Leao vil skrive under en ny langtidskontrakt.