Xabi Alonso

Rangers-spilleren Leon King fikk sin seniordebut av Steven Gerrard i 2020. For fersk Bayer Leverkusen-trener Xavi Alonso er dette automatisk et kvalitetsstempel. Nå kaster Bundesliga-klubben seg på jakten på signatur til den skotske U21-landslagsspilleren.

Alonso og Gerrard sto i fotballkrigen sammen for Liverpool. Da Alonso ble solgt til Real Madrid i 2009, var det klart hvilken betydningen Gerrard mente spanjolen hadde for Liverpool: «Det var en katastrofal avgjørelse å selge Alonso», skrev Gerrard senere i sin biografi.

LES: Strekker seg langt for å overbevise Kane om at titlene får han i Tottenham-drakta

Ifølge Football Insiders kilde har Leverkusen med Alonso ved roret vendt blikket mot Rangers og den tidligere læregutten til Steven Gerrard. 18-åringen King har denne sesongen etablert seg på førstelaget og vært på banen i solide tolv kamper. Alonso og Leverkusen får ingen enkel jobb med å signere den knalltøffe skotske midtstopperen, ifølge Football-Insider er 18-åringen på radaren til Man United, Leeds og Newcastle.

Med kontraktsutløp i 2024, er det i de to neste overgangsvinduet veien videre skal avgjøres. Vi tipper Alonso har tatt en telefon til Gerrard for forhøre seg om Kings potensiale.

LES OGSÅ: Mbappé truer med opprør