(foto: united, twitter)

For de som har fulgt United de siste sesongene, kan en uttalelse om at United vinner Champions League denne sesongen skape kraftige latteranfall, men for United-supporterne er dette forutsetningen for suksess.

Ingen tro på egne prestasjoner hos spillere og ledere – ingen trofeer. Du trenger ikke å være idrettspsykolog for å skjønne mekanismene. Så når Luke Shaw forteller klubbens supportere at spillerne er enige om at de har det som skal til for å stå igjen som vinnere i CL-finalen i mai, da er dette gode nyheter.

Les: Nytt rødt kort på Mourinho, men vannflaskene slapp pryl denne gangen

For når du befinner deg «nede på knærne», prater veldig få om å reise seg og klatre helt til topps i Champions League. Luke Shaw har vært med på hele berg-og-dalbanen hos United siden 2014, 26-åringen har beste forutsetning for å se potensialet til sesongens United-tropp.

-Som et lag tror vi på at vi kan vinne Champions League. Det er ingen grunn til at vi ikke skal tro det. Noen vil synes jeg er dum fordi jeg sier det, men vi har troen og selvtilliten på at vi kan vinne den, begynner Shaw til klubbens hjemmeside.

Shaw. (foto: united, twitter)

-Det er ikke mange utenfor som vil tro på det, men jeg er sikker på at alle i denne garderoben, spillere, staben og ledelsen – alle har den samme troen på at vi kan, sier Shaw.

Les: Luis Suarez sendte en skikkelig varsko her-melding til Manchester United

På onsdag braker det løs i første kamp mot Atletico Madrid i 8.-delsfinalen, det skal ikke stå på troen hos Manchester United. Luke Shaw bruker lite energi på at United ikke har vunnet Champions League siden 2008, det samme bør United-supporterne.