Now you can come, United. (foto: atletico, twitter)

Osasunas ga Atletico Madrid aldri noen skikkelig match på lørdag , til det var de regjerende La Liga mesterne for sterke. Det virker som Diego Simeone hadde vekket spillerne sine etter 0-1 tapet mot Levante på onsdag. Nå skal formen spisses før neste uke.

På onsdag går Manchester United-spillerne ut på Metropolitana for den første kampen i 8.-delsfinalen. I en sesong der Real Madrid er utenfor rekkevidde i kampen om La Liga-titlen og Atletico har mer enn nok med å skaffe seg Champions League-billett til neste sesong, er det avgjørende å stanse Ronaldo og gjengen.

Les: Belotti sørget for at Juventus aldri glemmer ham

Skal Atletico lykkes med dette, kan Luis Suarez være en av nøklene. På lørdag viste 35-åringen at han gjør seg klar for å overliste David de Gea.

I 0-3 seieren over Osasuna på lørdag viste reven Suarez sitt blikk og presisjon. I andre omgang så Suarez at keeper Herrera var noen meter for langt ute i feltet. Atletico forwarden, så, ladet og plasserte ballen, halvveis inn på banehalvdelen til Osasuna over en overrasket keeper.

Atletico Madrid viste at tapet mot bunnlaget Levante var en glipp, lørdagens versjon er den Manchester United kan forvente å møte.

Les: Roy Hodgson ledet Joshua King og Watford til en råsterk seier

Luis Suarez har sendt melding til Manchester: Bare å komme, jeg er klar.