Fabio Carvalho

Sjefene på Anfield hadde forgjeves lagt champagnen på kjøl i vinter i påvente av signaturen til den 19 år gamle midtbanespilleren Fabio Carvalho. Med et 60 millioner krones bud til Fulham og et opplegg som fristet var Liverpool sikre i sin sak. – De hadde vunnet racet over minst ti andre storklubber.

21 januar skrev Sporten om hvordan Fulham ikke var klar over hva de hadde før det var for sent. Stortalentet hadde bestemt seg for å ikke forlenge med Fulham lenge før de knotet seg med å komme med et forlengelsestilbud.

Fabio Carvalho som er av portugisisk herkomst regnes av mange for å være et av de største engelske talentene for øyeblikket. Han har blomstret opp for Fulham, på en kontrakt som går ut til sommeren. De siste månedene har Fulham som leder Championship med god margin (selv etter gårsdagens 2-1 tap mot Huddersfield) forsøkt alt for å forlenge kontakten. Klubben håpet at deres snarlige retur til Premier League skulle friste 19-åringen til å forlenge, men Carvalho skal ha takket nei til alle forslag.

Les: Roy Hodgson ledet Joshua King og Watford til en råsterk seier

Fabio Carvalho skal ha fortalt venner at drømmen er å spille for Liverpool manager Jürgen Klopp og å vinne Champions League i rødt!. – Likevel skal Manchester United i følge Daily Star ha klart å friste han mer med en overgang til Old Trafford. – Det har vært en godt sesong til tross for at han har mistet en god del kamper, det har vært noen småskader og Covid 19 som har sørget for at det «bare» ble 21 Championship-kamper. – så langt har det blitt syv mål og levert fem målgivende pasninger