Er ikke overvurdert, bare vurdert ekstra kritisk. (foto: united, twitter)

David de Gea beskrives fortsatt av Solskjær som en av verdens beste keepere. United-supportere hører hva manageren side, men holder ubevisst litt pusten når de enkle skuddene kommer i retning spanjolen.

Erfaringen har vist at de Gea har et register som spenner seg fra det helt spektakulære – til det katastrofale. Den spanske landslagstreneren støtter nå Solskjærs karakteristikk av keeperen.

Spania skulle opp mot Tyskland på torsdag og forlot gressmatta med en solid poengdeling etter 1-1 og en tilsvarende solid kamp. Luis Enrique benyttet anledningen til å sende noen stikk i retning balløya.

Les: Diego Forlan får en større scene enn Penarol

-Han har spilt mange kamper som denne i England. Når man ser på kampene han har spilt bør folk prate om hvor god keeper vi har. Jeg følger ham tett, og både han og Kepa kommer i media hvis de begår feil. De vet begge at folk legger mer merke til deres feil enn andres feil, men de har vennet seg til det, sier Enrique ifølge AS.

Les på Engelske klubber: Barcelona gir etter – Manchester City får rabatt på Lionel Messi

Det Enrigue sier, er at United-supporterne kan roe seg. Solskjær har rett, de har fortsatt en av verdens beste keepere mellom stengene.

Vi gleder oss skikkelig til å se hvordan Dean Hendersons retur til United påvirker de Geas prestasjoner mellom stengene. Vi satser på at Enrique har rett.

Les: Endelig: Alexis Sanchez forklarer hvorfor alt gikk til helvete i United under Mourinho